Време е за съживяване на туристическата индустрия, обяви шефката на

...
 Време е за съживяване на туристическата индустрия, обяви шефката на
Коментари Харесай

Европа: Време е да съживим туризма

 

Време е за възкръсване на туристическата промишленост, разгласи шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в особено изказване, представено от БНР.

Европейска комисия предлага пасажерите, които са изцяло имунизирани с утвърдени от Европейски Съюз препарати, да могат още веднъж да влязат в Европейски Съюз, в случай че идват от страни, в които COVID-19 към момента основава проблеми.

" Комисията предлага да се позволи влизане в Европейски Съюз по несъществени аргументи освен за всички лица, идващи от страни с добра епидемиологична обстановка, само че и за всички хора, които са получили последната целесъобразна доза от позволена от Европейски Съюз ваксина ", гласи изказване на Еврокомисията.

" Време е за възкръсване на туристическата промишленост и за възобновяване на трансграничните другарства, само че безвредно. Предлагаме да приветстваме още веднъж имунизирани гости и тези от страни с положително здравословно положение. Но в случай че се появят разновидности, би трябвало да действаме бързо: предлагаме европейски механизъм на " незабавна спирачка ", разгласи ръководителят на Еврокомисята Урсула фон дер Лайен в Туитър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР